• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Tarieven 2022

We hebben verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. Onderstaand vindt u een overzicht hiervan. U kunt bij ons uw eigen breng- en ophaaltijden bepalen en de maandelijkse kosten zal gebaseerd zijn a.d.h.v. de overeengekomen uren. Voor KDV pakketten geldt een minimale afname van 9 uur per dag. Inbegrepen in de prijs zijn alle dagelijkse benodigdheden voor de verzorging en voeding, exclusief de warme maaltijden.

Bereken uw netto eigen bijdrage

Met de onderstaande rekentool maakt u eenvoudig een bruto-netto berekening. U kunt de verschillende pakketten vergelijken, zodat u niet alleen een goede opvang heeft voor uw kind(eren), maar ook passend bij uw budget. Zo weet u precies wat de opvang van uw kind bij ons u gaat kosten.

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub….

 

Klik hier voor de tarieven 2022 voor de dagopvang van ons kinderdagverblijf.

Klik hier voor de tarieven 2022 voor de buitenschoolse opvang.

Kinderopvangtoeslag

Afhankelijk van uw inkomen kunt u een deel van de kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. U dient de kinderopvangtoeslag zelf aan te vragen bij de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over de Kinderopvangtoeslag.

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.