• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Buitenschoolse opvang

Bij Kinderopvang Engeltjes kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Wij creëren een omgeving waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

Voorschoolse opvang
Op verschillende scholen verzorgen wij voorschoolse opvang. Wanneer u vroeg naar uw werk gaat kunt u kiezen voor deze vorm van opvang. Wij zorgen er voor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.

Naschoolse opvang
Na een intensieve dag op school zijn de meeste kinderen toe aan ontspanning. Het programma van de opvang is hierop afgestemd. Kinderen krijgen bij binnenkomst iets te drinken en eten. Zij kunnen vertellen over hun schooldag, het is altijd een gezellig moment. Daarna kunnen de kinderen alleen of samen met anderen spelen of meedoen aan activiteiten.

Opvang tijdens vakantie en studiedagen
Een dag op de buitenschoolse opvang betekent ontspannen en spelen. De kinderen krijgen op vaste momenten iets te eten en te drinken en vertellen hun verhaal, dit geeft altijd veel gezelligheid. We werken met thema’s, waar we actief mee aan de slag gaan. Denk aan het circus, kunst, recyclen en duurzaamheid, een goed doel, de olympische spelen e.d. De kinderen worden betrokken bij het bedenken van de thema’s. En als zij liever alleen willen spelen of iets anders willen doen, dan kan dat ook.

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.