• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Groepsindeling kinderdagverblijf – locatie Rotterdam

Onze locatie in Rotterdam bestaat uit 6 groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 jaar tot 4 jaar. Bij Kinderopvang Engeltjes maakt uw kind deel uit een vaste groep. De groep bestaat iedere week weer uit dezelfde vaste speelgenootjes onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerksters. Door de continuïteit die wij waarborgen met de vaste pedagogisch medewerkers, ontstaat een veilige en betrouwbaar band tussen de kinderen en de pedagogisch medewerksters.

De Gele groep heeft plaats voor minimaal 8 en maximaal 12 kinderen op een dag. Onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerkers.

De Oranje groep heeft plaats voor minimaal 8 en maximaal 12 kinderen. Onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerkers.

De Groene groep heeft plaats voor minimaal 8 en maximaal 10 kinderen op een dag. Onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerkers.

De Paarse groep heeft plaats voor minimaal 8 en maximaal 10 kinderen op een dag. Onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerkers.

De Roze groep heeft plaats voor minimaal 8 en maximaal 10 kinderen op een dag. Onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerkers.

De Rode groep heeft plaats voor minimaal 8 en maximaal 12 kinderen op een dag. Onder begeleiding van twee vaste pedagogisch medewerkers.

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.