• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Voeding & Warme maaltijd

Gezond en gevarieerd

We vinden het belangrijk dat de kinderen gezond en gevarieerd eten en drinken. Wij bieden vers fruit, warme maaltijden (of op uw verzoek broodmaaltijden), gezonde tussendoortjes en verschillende soorten drinken aan.

Warme maaltijd

Na een lange dag op school en een middag activiteiten kunnen de kinderen genieten van een lekkere en verse maaltijd. Vaak worden de maaltijden dan tussen 5 en 6 uur gezamenlijk gegeten. De maaltijden worden niet door de Engeltjes zelf bereid. Wij werken samen met een cateraar. De maaltijden worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum, waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten van het seizoen. De verse ingrediënten worden voornamelijk afgenomen bij lokale leveranciers. De menu’s zijn variërend en worden in overleg met de Engeltjes samengesteld. Met allergieën en geloofsovertuiging houden wij desgewenst rekening.

Warme maaltijd

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.