• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Voeding

Het is zeer belangrijk dat de kinderen gezonde en verantwoorde voeding aangeboden krijgen. Daarbij denken wij ook aan afwisselende en gevarieerde voeding. Iedere dag worden de maaltijden op vaste momenten aangeboden en genuttigd. Er wordt tijd genomen om de kinderen de gelegenheid te bieden om gezellig en rustig te eten en te drinken. De kinderen krijgen regelmatig op verschillende momenten van de dag drinken aangeboden.

Wij bieden flesvoeding van Nutrilon 1 en 2, vers fruit, vanille yoghurt, boord- en warme maaltijden, gezonde tussendoortjes (rijstwafel, cracker, soepstengel e.d.) en verschillende soorten drinken aan (koemelk, water/diksap).

Voor de kinderen die afwijkende voeding hebben, zoals borstvoeding of speciale voeding in verband met allergieën, worden de ouders verzocht hier zelf voor te zorgen. Het voedingsschema van de baby’s (tot 1,5 jaar) wordt samen met de ouders vastgesteld en in overleg aangepast. Kinderen vanaf 1,5 jaar eten op vaste tijden volgens ons dagprogramma.

Verzorging

Goede verzorging van kinderen vormt de basis bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Kinderopvang Engeltjes verstrekt de benodigde luiers, sudocrème, schoonmaakdoekjes, zonnebrandcreme e.d. voor de algemene verzorging. Als uw kind speciale verzorgingsmiddelen nodig heeft, zoals bijvoorbeeld speciale zalf, verzoeken wij u deze zelf mee te nemen.

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.