• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Onze voorzorgsmaatregelen

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de GGD. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang. Ouders worden via de e-mail en het ouderportaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

De gezondheid en veiligheid van de kinderen, ouders en onze medewerkers staan voorop!
De kinderopvang kent uiteraard strikte hygiënevoorschriften. Wij volgen zorgvuldig ons vaste hygiëneprotocol, waarvan een deel is opgenomen in het Protocol kinderopvang & COVID-19. Om besmetting van de COVID-19 te voorkomen volgen wij de extra voorschriften van het RIVM en houden ons aan de maatregelen van de Rijksoverheid. In het geval van een uitbraak volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij volgen de ontwikkelingen van COVID-19 op de voet. Zodra de overheid aanvullende maatregelen voorschrijft informeren wij de ouders en het personeel hierover.

Wel/Niet naar de opvang?
De Kinderen tussen 0 en 6 jaar met neusverkoudheid mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. In samenwerking met AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 7-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Klik hier voor de beslisboom voor kinderen van 0-6 jaar
Klik hier voor de beslisboom voor kinderen van 7-12 jaar

Beslisboom terugkeer uit oranje of rood gebied vervallen
Door de aangepast regelgeving is de beslisboom voor kinderen die terugkomen uit oranje of rode gebieden komen te vervallen. Ook kinderen van 0 tot 4 jaar mogen in dat geval weer naar de opvang. Tenzij er iemand in het huishouden van het kind corona, koorts of benauwdheid heeft.

Vragen of meer informatie  
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, neem telefonisch contact op met onze locatie.
Klik hier voor contactgegevens

Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op o.a. de onderstaande websites:

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.