• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Onze voorzorgsmaatregelen

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de GGD. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang. Ouders worden via de e-mail en het ouderportaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Kinderopvang vanaf 8 februari

Wij zijn heel blij om de kinderen van de dagopvang weer te mogen verwelkomen! De buitenschoolse opvang blijft voorlopig nog dicht, behalve de noodopvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Via uw locatie kunt u uw kind aanmelden voor noodopvang.

Klik hier: Veelgestelde vragen over het coronavirus en kinderopvang

De gezondheid en veiligheid van de kinderen, ouders en onze medewerkers staan voorop!
De kinderopvang kent uiteraard strikte hygiënevoorschriften. Wij volgen zorgvuldig ons vaste hygiëneprotocol. Om besmetting van de COVID-19 te voorkomen volgen wij de extra voorschriften van het ministerie van SZW en het RIVM die verwerkt zijn in een protocol voor de kinderopvang. Het protocol biedt richtlijnen voor praktische zaken als veiligheid en hygiëne in het contact met kinderen, hun ouders en de medewerkers. Klik hier voor de nieuwste versie van het protocol Kinderopvang & Covid-19 (13-04-2021)

Thuisblijven of naar kinderopvang?
Op basis van de richtlijnen van het RIVM kunt u met de onderstaande beslisboom beoordelen of een kind wel of niet naar de kinderopvang mag komen. Klik hier voor de nieuwste versie van beslisboom voor kinderen van 0 t/m 12 jaar (versie 15-04-2021).

Terugkeer uit een Oranje of Rood gebied

Is een kind met zijn of haar ouders in een risicogebied geweest? Dan blijft iedereen thuis (in quarantaine).

Ouders die terugkomen uit een land met een oranje of rood reisadvies vanwege corona, gaan in quarantaine. Zij moeten dus thuisblijven en mogen ook niet naar de kinderopvang komen. Voor eventueel brengen en halen van kinderen zullen ze anderen moeten vragen.

U kunt het reisadvies controleren op Nederlandwereldwijd.nl
Klik hier voor meer info over: Gezinnen met kinderen en quarantaine (gezinsquarantaine)

Gezondheidscheck
Vanaf maandag 8 februari is het noodzakelijk om uw eigen gezondheidscheck te doen, wanner u de locatie betreed. Als een van de vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, dan mag u onze locaties niet betreden.
Klik hier voor de Gezondheidscheck.

Draag een mondkapje
Wij willen graag alle ouders en bezoekers (bijv. leveranciers) verzoeken om een mondkapje te dragen, wanneer u de locatie betreed. Dank voor uw medewerking!

Vragen of meer informatie  
Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Klik hier voor contactgegevens
Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op o.a. de onderstaande websites: