• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Onze voorzorgsmaatregelen

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de GGD. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang. Ouders worden via de e-mail en het ouderportaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

De gezondheid en veiligheid van de kinderen, ouders en onze medewerkers staan voorop!
De kinderopvang kent uiteraard strikte hygiënevoorschriften. Wij volgen zorgvuldig ons vaste hygiëneprotocol. Om besmetting van de COVID-19 te voorkomen volgen wij de extra voorschriften van het ministerie van SZW en het RIVM die verwerkt zijn in een protocol voor de kinderopvang. Het protocol biedt richtlijnen voor praktische zaken als veiligheid en hygiëne in het contact met kinderen, hun ouders en de medewerkers. Klik hier voor de nieuwste versie van het protocol Kinderopvang & Covid-19 (09-07-2021)

Blijf altijd thuis als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand met corona. Dat geldt ook voor kinderen. Klik hier voor meer info over: Gezinnen met kinderen en quarantaine (gezinsquarantaine)

Thuisblijven of naar kinderopvang?
Op basis van de richtlijnen van het RIVM kunt u met de onderstaande beslisboom beoordelen of een kind wel of niet naar de kinderopvang mag komen. Klik hier voor de nieuwste versie van beslisboom voor kinderen van 0 t/m 12 jaar (versie 20-09-2021).

Terugkeer uit een Oranje of Rood gebied
Ouders en/of kinderen die terugkeren uit een verblijf in het buitenland kan aan de hand van de quarantaine reischeck bekeken worden of quarantaine nodig of verplicht is , zie: Quarantaine Reischeck COVID-19

U kunt ook het reisadvies controleren op Nederlandwereldwijd.nl

Gezondheidscheck
Vanaf maandag 8 februari is het noodzakelijk om uw eigen gezondheidscheck te doen, wanner u de locatie betreed. Als een van de vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, dan mag u onze locaties niet betreden. Klik hier voor de Gezondheidscheck.

Mondkapje
Het dringende advies om gebruik te maken van een mondkapje is per 26 juni 2021 komen te vervallen. U mag zelf bepalen of u binnen een mondkapje wilt dragen. Een mondkapje is verplicht als u geen 1,5 meter afstand kunt houden, bijvoorbeeld bij het op de arm overdragen van een baby.

Vragen of meer informatie  
Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Klik hier voor contactgegevens
Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op o.a. de onderstaande websites: