• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Onze voorzorgsmaatregelen

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de GGD. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang. Ouders worden via de e-mail en het ouderportaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

De gezondheid en veiligheid van de kinderen, ouders en onze medewerkers staan voorop!
De kinderopvang kent uiteraard strikte hygiënevoorschriften. Wij volgen zorgvuldig ons vaste hygiëneprotocol. Om besmetting van de COVID-19 te voorkomen volgen wij de extra voorschriften van het ministerie van SZW en het RIVM die verwerkt zijn in een protocol voor de kinderopvang. Het protocol biedt richtlijnen voor praktische zaken als veiligheid en hygiëne in het contact met kinderen, hun ouders en de medewerkers. Klik hier voor de nieuwste versie van het protocol Kinderopvang & Covid-19 (18-10-2021)

Blijf altijd thuis als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand met corona. Dat geldt ook voor kinderen. Klik hier voor meer info over: Gezinnen met kinderen en quarantaine (gezinsquarantaine)

Thuisblijven of naar kinderopvang?
Op basis van de richtlijnen van het RIVM kunt u met de onderstaande beslisboom beoordelen of een kind wel of niet naar de kinderopvang mag komen. Klik hier voor de nieuwste versie van beslisboom voor kinderen van 0 t/m 12 jaar (versie 22-11-2021).

Terugkeer uit een Oranje of Rood gebied
Ouders en/of kinderen die terugkeren uit een verblijf in het buitenland kan aan de hand van de quarantaine reischeck bekeken worden of quarantaine nodig of verplicht is , zie: Quarantaine Reischeck COVID-19

U kunt ook het reisadvies controleren op Nederlandwereldwijd.nl

Gezondheidscheck
Vanaf maandag 8 februari is het noodzakelijk om uw eigen gezondheidscheck te doen, wanner u de locatie betreed. Als een van de vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, dan mag u onze locaties niet betreden. Klik hier voor de Gezondheidscheck.

Mondkapjesplicht vanaf 6 november
Mondkapjes zijn opnieuw verplicht op alle publieke locaties binnen waar geen coronatoegangsbewijzen gebruikt worden. Wij verzoeken ouders en andere bezoekers bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Dank voor uw medewerking!

Vragen of meer informatie  
Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Klik hier voor contactgegevens
Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op o.a. de onderstaande websites: