• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Ouderbetrokkenheid

Partners in opvoeding

Goede verantwoorde kinderopvang is alleen mogelijk als er een nauwe samenwerking met ouders is. Door regelmatig met ouders te praten houden we elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we elkaar beter begrijpen en de zorg en opvang voor het kind eventueel aanpassen.

De oudercommissie behartigt de belangen van de kinderen en ouders bij Kinderopvang Engeltjes.

Wij hechten veel waarde aan een goed functionerende oudercommissie. De oudercommissie is immers een belangrijke schakel tussen de ouders en de organisatie. Deze commissie heeft bovendien een waardevolle adviserende functie over zaken die ouders en kinderen aangaan. Heeft u ideeën over het beleid en de kwaliteit van de opvang of loopt u als ouder tegen bepaalde zaken aan die alle ouders aangaan, dan kunt u hiermee terecht bij de oudercommissie. Ouders kunnen via e-mail contact opnemen met de oudercommissie via: oudercommissieengeltjes@gmail.com

De leden van de oudercommissie van Kinderopvang Engeltjes stellen zich aan u voor:

Moritz Jesse (vader van Hanna-Sofia) – voorzitter

Mijn naam is Moritz Jesse, ik ben getrouwd met Darinka en de vader van Hanna-Sofia (oranje groep). Hanna-Sofia gaat sinds februari 2014 naar de Engeltjes. Ze doet dat iedere morgen met zo veel vreugde en enthousiasme dat ik graag meer betrokken wilde zijn en mee wilde helpen om ons kinderdagverblijf zo goed te houden als die nu is! Ik ben universitair hoofddocent Europees Recht in Leiden. Voordat ik in 2010 in Leiden ging werken heb ik in Florence, Italië mijn proefschrift over Europees migratierecht geschreven. Ik ben opgegroeid als Duitser in Duitsland en heb tussen 2002 en 2006 Rechten in Maastricht gestudeerd.

Wouter Kanselaar (vader van Mila) – penningmeester

Mijn naam is Wouter Kanselaar (32 jaar) en ik ben de vader van Mila. Ik woon samen met Patty, op nog geen tien minuutjes lopen van de Engeltjes. Mila gaat sinds ongeveer anderhalf jaar met heel veel plezier naar de gele groep, waar zij twee dagen in de week verblijft. Ik ben momenteel werkzaam als Group Controller bij een groot bloemenbedrijf in het Westland dat over de hele wereld opereert. In mijn huidige rol ben ik verantwoordelijk voor verschillende financiele rapportages aan
de directie, maar ook voor het opstellen van jaarrekeningen, aangiftes en overige analyses aan accountants, de Belastingdienst en banken. Verder heb ik een grote passie voor sport en hardlopen in het bijzonder. Als mijn agenda het toe laat probeer ik in ieder geval 5 keer per week te lopen. Ik ben blij als nieuw lid van de oudercommissie nog nauwer betrokken te zijn bij de Engeltjes. Ik zie elke week weer met hoeveel plezier Mila op de groep is geweest, en met hoeveel kennis en zorgzaamheid de leidsters er voor haar zijn. Met een frisse blik, en als klankbord voor Parisa, hoop ik hier voor de Engeltjes ook mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

Sigrid Bregman (moeder van Rivka) – secretaris

Mijn naam is Sigrid Bregman – Steenhuisen (29 jaar), getrouwd met Bauke en moeder van Rivka (nov ‘14). In het gewone leven ben ik huisarts-in-opleiding hier in Den Haag. Rivka gaat nu bijna een half jaar naar de Engeltjes. Als ouder van een eerste kind ging er een onbekende wereld voor me open daar bij het kinderdagverblijf, maar de zorgzaamheid en het enthousiasme van de leidsters stelden mij gelukkig al snel gerust. De ouder- commissie is er om mee te denken met Parisa, de leidsters en jullie (mede-ouders) over hoe de Engeltjes voor ieder kind een fijne en stimulerende plek kan zijn en blijven. Daar draag ik graag een steentje aan bij.

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.