• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Ontwikkelingen rond het Coronavirus

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het coronavirus houdt iedereen bezig en de ontwikkelingen en maatregelen volgen elkaar in snel tempo op. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de GGD. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang. Onze ouders worden ook via de e-mail en het ouderportaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Kinderopvang gaat vanaf 11 mei weer open! 
Op 21 april heeft de overheid bekend gemaakt dat de kinderopvang vanaf maandag 11 mei weer opengaat! Wij zijn erg blij met het besluit en we kijken ernaar uit om de kinderen weer te mogen verwelkomen!

Onze voorzorgsmaatregelen: De gezondheid en het welzijn van de kinderen en onze medewerkers staan voorop!
In het belang van de gezondheid van kinderen en personeel hebben we voorzorgsmaatregelen genomen en een tijdelijk protocol omtrent het coronavirus opgesteld. In nauw contact met GGD en RIVM volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Hun adviezen zijn voor ons leidend. Klik hier voor meer informatie over onze voorzorgsmaatregelen. 

Noodopvang voor ouders met cruciale beroepen
Vanaf maandag 16 maart tot en met 10 mei bieden we noodopvang voor kinderen van ouders die werken in cruciale beroepen. Deze noodopvang bieden wij voor zowel klanten als niet-klanten van Kinderopvang Engeltjes. Uiteraard kunnen wij de opvang alleen bieden aan kinderen die GEEN verkoudheidsklachten hebben. U kunt gebruik maken van de noodopvang nadat u zich hiervoor eerst heeft aangemeld bij de locatiemanager. Klik hier voor aanmelding en de voorwaarden.

Kinderopvang gesloten behalve voor ouders met cruciale beroepen t/m 10 mei 2020
De overheid heeft besloten om vanaf 16 maart alle scholen en de kinderopvangcentra te sluiten. Voor u als ouder betekent dit dat wij vanaf 15 maart t/m 10 mei, geen opvang meer kunnen bieden voor uw kind(eren). Kinderen van wie de ouders in cruciale beroepsgroepen werken ouders in cruciale beroepsgroepen werken, kunnen gebruik maken van de kinderopvang. Dit geldt ook voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Meer informatie over de noodopvang en de voorwaarden kunt u vinden op onze website.

Betaling en compensatie kosten kinderopvang
Alle ouders krijgen hun eigen bijdrage kinderopvang terug als ze de rekening van de kinderopvang hebben betaald. De ouders die hun kind(eren) vanwege de Coronacrisis in de periode van 16 maart t/m 10 mei niet naar de kinderopvang kunnen brengen, maar wel de rekening hebben betaald, krijgen hun eigen bijdrage terug. Dat geldt ook voor ouders die nu aan het werk zijn en cruciaal werk verrichten. Klik hier voor meer informatie over de betaling en de compensatie.

Vragen of meer informatie  
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, neem telefonisch contact op met de locatie of stuur een e-mail:
Locatie Den Haag denhaag@kinderopvangengeltjes.nl
Locatie Rotterdam rotterdam@kinderopvangengeltjes.nl

Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op o.a. de onderstaande websites:

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.