• Pedagogisch beleid

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

  • Wij bieden dagelijks gezonde warme maaltijden aan die bereid zijn met verse ingrediënten

Tarieven 2018


De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub….

We hebben verschillende kinderopvangpakketten waaruit u kunt kiezen. Onderstaand vindt u een overzicht hiervan. U kunt bij ons uw eigen breng- en ophaaltijden bepalen en de maandelijkse kosten zal gebaseerd zijn a.d.h.v. de overeengekomen uren. Voor KDV pakketten geldt een minimale afname van 8 uur per dag. Inbegrepen in de prijs zijn alle dagelijkse benodigdheden voor de verzorging en voeding, exclusief de warme maaltijden. Voor ouders die 5 dagen opvang afnemen zijn de reguliere en vegetarische maaltijden gratis.

Kinderopvangtoeslag

Afhankelijk van uw inkomen kunt u een deel van de kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. U dient de kinderopvangtoeslag zelf aan te vragen bij de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over de Kinderopvangtoeslag.

Kinderopvangtoeslagtabel 2018 en 2019

Hoeveel kinderopvangtoeslag u ontvangt in 2018, vind u terug in de Kinderopvangtoeslagtabel 2018.
De kinderopvangtoeslag voor 2019, vind u in de Kinderopvangtoeslagtabel 2019.
In deze tabel ziet u het toeslagpercentage dat u ontvangt over het door de belastingdienst vastgestelde maximum uurtarief. 

Kosten warme maaltijden

Aangezien een warme maaltijd extra kosten met zich meebrengt vragen we hiervoor een bijdrage om een deel van de kosten dekkend te krijgen. Voor ouders die 5 dagen opvang afnemen zijn de reguliere en vegetarische maaltijden gratis. Onderstaand vindt u een overzicht van de maandelijkse kosten voor de warme maaltijd.

Tarieven dagopvang

Tarieven buitenschoolse opvang

De maandelijkse kosten voor warme maaltijd op basis van opvangpakketten

Contactformulier

U kunt via het contactformulier uw vraag aan ons stellen. U kunt ook via dit formulier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.